Xbox One X aanbieding

Ben jij op zoek naar een goede Xbox One X aanbieding? Dan ben je bij console-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk elke dag de bekendste webshops af naar de beste Xbox One X aanbiedingen. Is er ergens een mooie Xbox One aanbieding? Dan zetten we de Xbox aanbieding in het onderstaande overzicht. Maak gebruik van een Xbox One X aanbieding en profiteer direct van korting. In het onderstaande overzicht zie je alle aanbiedingen.

Huidige Xbox One aanbiedingen:

Xbox One X aanbieding om hardcore te gamen!

Dat hoor je goed. De Xbox One X aanbiedingen zijn voor de echte gamers. Deze console is zo krachtig, is zo snel en zo haarscherp, dat je als fanatieke gamer niet anders meer wil. Met een resolutie van 4K kun je alles haarscherp zien. Wij van console aanbiedingen hebben gekeken bij verschillende webshops welke aanbiedingen er aan de gang zijn en hebben een selectie van vier webshops voor jou bij elkaar gezocht. De beste aanbiedingen vind je bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Intertoys. In de onderstaande tabel kun je jouw favoriete webshop kiezen voor de beste Xbox One X Aanbiedingen.

Speciale Xbox One X aanbiedingen

Xbox One X aanbiedingenBen je op zoek naar iets speciaals? Zo nu en dan zijn er speciale Xbox One X aanbiedingen beschikbaar. Zo’n aanbieding hoeft niet alleen uit een hoge korting te bestaan, maar het kan ook zo zijn dat je bijvoorbeeld een gratis spel bij de console krijgt, of dat er een extra controller of andere accessoire wordt bijgevoegd. Ben jij klaar om direct van start te gaan? Wist je trouwens dat deze console 40% meer kracht heeft dan andere consoles? Kijk ook eens naar Xbox One controller of game aanbiedingen.

Ben jij een streamer?

Als je van streamen houdt dan is de Xbox One X helemaal iets voor jou! Naast dat dit het krachtigste apparaat op de markt is, kun je de clips opnemen in 4k kwaliteit en genieten van de 60 frames per seconde. Door de 326 GB per seconde mis je geen enkele frame! Tijd om de wereld jouw skills te laten zien!

Xbox One X Specs

Nu Xbox heeft geclaimd dat de Xbox One X de meest krachtige game console ooit is, zijn jullie vast erg benieuwd naar de specificaties. Daar zullen wij dan ook wat dieper op ingaan.

Snellere verwerking waardoor je een vlottere gameplay hebt
Dankzij de 8-core Custom AMD CPU met een snelheid van 2,3GHz zal je gamewereld realistischer zijn en zullen de interacties vlotter zijn dan je momenteel gewend bent tijdens het gamen. Ook de AL is verbeterd dankzij deze krachtige processor.

Grotere speelwerelden dankzij het grotere geheugen!
Het geheugen van de Xbox One X is verhoogd naar 12GB. Met het GDDR5 grafisch geheugen zul je al snel merken de de snellere en krachtigere prestaties nog grotere speelwerelden aankan. Verbreed je horizon en zie dat de laadtijd nog kleiner is.

Beleef het spel, met levensechte details.
De 4k-omgeving en karakters zien er super realistisch uit. Geen pixels te zien dankzij de GPU met 6 teraflops die er tevens ook voor zorgen dat alle details en animaties zonder haperingen te zien zijn!

Een snellere laadtijd als nooit tevoren
De haarscherpe beelden laden nog sneller dankzij de 326 GB per seconde geheugenbandbreedte. Mis niets meer tijdens het gamen en leef je helemaal in in het spel!

De Xbox One X, beschikbaar op 7 november 2017

Op 7 november komt de Xbox One X uit met als startprijs in Nederland €499,99 euro. Voor dit bedrag krijg je de Xbox One X console, een draadloze controller, netsnoer, Xbox live gold voor veertien dagen enen een Xbox Game Pass voor een maand. Kortom, je kunt direct van start.

Xbox One X bundels

Naast het los kopen van een Xbox, kun je er ook voor kiezen om voor een bundel te kiezen. Net als bij de losse console is dit een korting of aanbieding. Het leuke van een aanbieding is echter dat je naast de korting ook vaak nog een extra controller, spel of andere accessoire bij krijgt. Spellen die je vaak krijgt in een bundel zijn meestal de populaire spellen, zoals Fifa 2017 of Fifa 2018, Battlefield, of specifieke racespellen. Meestal krijg je in een bundel voor tussen de €60,00 en €150,00 euro aan gratis accessoires. Goed om in het achterhoofd te houden dus.

Wat zit er allemaal in de verpakking van de Xbox One X?

Het meest opvallende bij deze console is dat er een headset bijgeleverd wordt. Ook zit er standaard een Kinect , de voeding, een HDMI kabel die voor 4k beeld geschikts is en een controller. Uiteraard zit ook het benodigde papierwerk in de doos. Heb je je nieuwe console binnen? Sluit hem aan op het stroom, log in op je Microsoft account, en start vervolgens met het spelen van je favoriete game! Laat maar zien wat je in huis hebt.

Xbox One X aanbieding
4.5 (90%) 2 votes