Xbox One games aanbieding

Zowel voor de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X kun je opzoek gaan naar een Xbox One games aanbieding. Op alle genoemde consoles kun je deze games namelijk afspelen. Het komt regelmatig voor dat er Xbox One bundels in de aanbieding zijn waarbij dan een gratis spel zit. Deze pakketten zijn meestal vooraf samengesteld waardoor je niet zelf de keuze hebt voor het spel dat je bij de console wilt hebben. Wel is dit een goede manier om goedkoop aan je eerst spel te komen.

De best verkochte games bij verschillende aanbieders!

Xbox One Multiplayer

Wil je de aangekocht games multiplayer spelen, dan kan dat in de meeste gevallen. Dit staat meestal achterop het doosje waarin het spel zit. Voor multiplayer games heb je wel een goed werkende internet verbinding nodig. Naast de internetverbinding moet je ook een Xbox Live abonnement afsluiten om de multiplayer versies van het spel te spelen.

Bundels met spel

Mocht je een specifiek spel willen spelen, maar ook nog geen console hebben, dan is een Xbox One bundel misschien iets voor jou. Bij zo’n bundel krijg je namelijk de console in combinatie met een of twee games, afhankelijk van de bundel. Daarnaast zijn er ook nog losse bundels waar je bijvoorbeeld een spel en een controller krijgt, of meerdere spellen met korting. Met Xbox bundels kun je dus veel geld besparen als je wacht op de juiste aanbiedingen.

Zoek je een spel voor een andere console?

Zowel voor de Nintendo Switch spellen als voor de Playstation 4 spellen hebben wij een overzicht gemaakt met de beste Games aanbiedingen voor de desbetreffende console. Je wilt toch nooit teveel betalen voor een nieuwe game?

Speciale Xbox One game aanbiedingen

Zo nu en dan zijn er speciale aanbiedingen op het gebied van Xbox One games. Op deze momenten worden games voor de Xbox, maar ook voor de Playstation, sterk afgeprijsd. Elk jaar zijn er aantal van deze momenten. Meestal hebben de grote webshops en game winkels in de periode voor en tijdens de zomervakantie een aantal aanbiedingen. In deze periode hebben gamers meer tijd om te gamen, hierop spelen de winkels in met speciale aanbiedingen.

Een ander bekend moment is Black Friday. Op Black Friday hebben vrijwel alle webwinkels aanbiedingen op het gebied van consoles en games. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen hoog oplopen. Denk aan €100+ korting op consoles en enkele tientallen euro’s korting op games. Ook zijn de bundels tijdens Black Friday meestal scherp geprijsd.

De maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd. Cyber Monday staat volledig in het teken van elektronica aanbiedingen. Webwinkels als MediaMarkt en Bol.com stunten op Cyber Monday met Xbox One en Playstation 4 aanbiedingen. Het zijn voornamelijk bundels die sterk worden afgeprijsd. Maar er wordt ook korting gegeven op losse games.

Tot slot zijn er elk jaar in de december maand verschillende aanbiedingen. Denk hierbij aan de nieuwe Fifa, Battlefield en Call of Duty games die los of in een bundel te koop zijn.

Bekijk alle Playstation aanbiedingen: Playstation 5, Playstation 5 games, Playstation 5 controller, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 Pro, Playstation Classic, Playstation 4 Controller

Bekijk alle XBOX aanbiedingen: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox Series X en S controller, Xbox one, Xbox One S, Xbox One X, Xbox One Controller

Bekijk alle Nintendo aanbiedingen: Nintendo Switch, Nintendo Switch Oled, Nintendo Switch Lite, Nintendo Classic

Bekijk alle Console games aanbiedingen:   Playstation 5 games, Xbox Series X games, Xbox One games, Playstation 4 games, Nintendo Switch games

Bekijk Console aanbiedingen bij: Bol.com, Intertoys, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een console aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende console aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een console aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een console aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online console aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een console aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.