Xbox One controller aanbieding

Xbox One controller aanbieding voor de echte gamers!

Xbox One controller aanbiedingBen je opzoek naar een Xbox One controller aanbieding? Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen beschikbaar. De Xbox One controllers zijn te gebruiken op de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X. Microsoft heeft draadloze controllers, maar ook bekabelde controllers op de markt gebracht. Het voordeel van een controller met draad is dat de batterij niet leeg gaat, je wordt echter wel beperkt in de afstand die je van de tv af kunt zitten. Bij de draadloze controllers is dit juist weer precies andersom. Je hebt dus de keuze uit een controller met kabelaansluiting of een draadloze controller.

Hoeveel betaal je ongeveer voor een nieuwe Xbox controller?

Een nieuwe Xbox One controller hoeft niet duur te zijn. Vanaf €28 euro heb je een controller van een ander merk. De meest dure controllers zijn ongeveer €180 euro. De gemiddelde controller van Microsoft kost rond de €55 euro.

In welke kleuren zijn de Xbox One controllers beschikbaar?

Net als bij de playstation controllers zijn de Xbox One controllers in een heleboel kleuren verkrijgbaar. Naast de controllers die een enkele kleur hebben, zijn er ook controllers met specifieke printjes of met led-verlichting. Deze zijn uiteraard bedoeld voor de Fancy gamers! Bij sommige bundel deals zijn er speciale controllers met het specifieke thema van de bundel. Een goed voorbeeld hiervan zijn Minecraft en Recon Tech Special Edition.

Xbox one S draadloze controller

Zoals net al is aangegeven zijn alle Xbox One controllers te gebruiken op de One, One S en One X. Echter zijn er een aantal controllers met Xbox One S in de naam. Dit betekend niet dat deze alleen te gebruiken is met de One S, maar dat de kleur aansluit bij die van de console. Alle controllers werken met een draadloos Bluetooth bereik.

Product overzicht
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Microsoft
Product
Xbox One Controller
Prijs
EUR 52