Xbox One controller aanbieding

Ben je opzoek naar een Xbox One controller aanbieding? Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen beschikbaar. De Xbox One controllers zijn te gebruiken op de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X. Microsoft heeft draadloze controllers, maar ook bekabelde controllers op de markt gebracht. Het voordeel van een controller met draad is dat de batterij niet leeg gaat, je wordt echter wel beperkt in de afstand die je van de tv af kunt zitten. Bij de draadloze controllers is dit juist weer precies andersom. Je hebt dus de keuze uit een controller met kabelaansluiting of een draadloze controller.

Hoeveel betaal je ongeveer voor een nieuwe Xbox controller?

Een nieuwe Xbox One controller hoeft niet duur te zijn. Vanaf €28 euro heb je een controller van een ander merk. De meest dure controllers zijn ongeveer €180 euro. De gemiddelde controller van Microsoft kost rond de €55 euro.

In welke kleuren zijn de Xbox One controllers beschikbaar?

Xbox One controller aanbieding

Net als bij de playstation controllers zijn de Xbox One controllers in een heleboel kleuren verkrijgbaar. Naast de controllers die een enkele kleur hebben, zijn er ook controllers met specifieke printjes of met led-verlichting. Deze zijn uiteraard bedoeld voor de Fancy gamers! Bij sommige bundel deals zijn er speciale controllers met het specifieke thema van de bundel. Een goed voorbeeld hiervan zijn Minecraft en Recon Tech Special Edition.

Xbox one S draadloze controller

Zoals net al is aangegeven zijn alle Xbox One controllers te gebruiken op de One, One S en One X. Echter zijn er een aantal controllers met Xbox One S in de naam. Dit betekend niet dat deze alleen te gebruiken is met de One S, maar dat de kleur aansluit bij die van de console. Alle controllers werken met een draadloos Bluetooth bereik.

Opslag toch vol?

Hoewel de nieuwe consoles van de Xbox One redelijk veel ruimte hebben, kan het toch zijn dat de echte hardcore gamers met te weinig ruimte zitten. En dan kun je niet verder, omdat je je spel niet meer op kan slaan. Daar heeft microsoft iets handigs voor bedacht, namelijk een externe harde schijf met 4TB opslagruimte. Dit is genoeg ruimte voor meer dan 100 Xbox One games. Je kunt binnen enkele seconden gamen dankzij de plug & Play. Je kunt deze harde schijf meenemen naar een vriend omdat deze compact van formaat is. Deze schijf is ook te gebruiken met de Xbox 360.

Xbox One Accessoires

Naast de Xbox One controllers die te gebruiken zijn voor alle versies van de One console, zijn er enorm veel andere accessoires gemaakt. Denk hierbij aan racesturen, speciale stoelen, Xbox Kinect en nog veel meer. Al deze accessoires verbreden de mogelijkheden voor de Xbox enorm en zorgen voor nog meer speel plezier. Game alleen of met je vrienden en laat zien wie de baas is. Er zijn draadloze accessoires, maar ook met snoer. Wat vind jij het meest fijn om mee te gamen?

Heb jij de draadloze Xbox One Controllers in huis?

Laat even weten wat jij van deze controllers vind, zodat jouw mede gamers ook weten wat ze in huis halen. Door jouw ervaring te delen, zorg je er voor dat iedereen optimaal kan genieten van een middag lekker gamen!

Bekijk alle Playstation aanbiedingen: Playstation 5, Playstation 5 games, Playstation 5 controller, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 Pro, Playstation Classic, Playstation 4 Controller

Bekijk alle XBOX aanbiedingen: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox Series X en S controller, Xbox one, Xbox One S, Xbox One X, Xbox One Controller

Bekijk alle Nintendo aanbiedingen: Nintendo Switch, Nintendo Switch Oled, Nintendo Switch Lite, Nintendo Classic

Bekijk alle Console games aanbiedingen:   Playstation 5 games, Xbox Series X games, Xbox One games, Playstation 4 games, Nintendo Switch games

Bekijk Console aanbiedingen bij: Bol.com, Intertoys, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een console aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende console aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een console aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een console aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online console aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een console aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.