Xbox One aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een goede Xbox One aanbieding? Dan ben je bij console-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk elke dag de bekendste webshops af naar de beste Xbox One aanbiedingen. Is er ergens een mooie Xbox One aanbieding? Dan zetten we de Xbox aanbieding in het onderstaande overzicht. Maak gebruik van een Xbox One aanbieding en profiteer direct van korting. In het onderstaande overzicht zie je alle aanbiedingen.

Huidige Xbox One aanbiedingen:

Alle Xbox One aanbiedingen voor jou op een rij!

Xbox One aanbiedingenWij van console aanbiedingen hebben speciaal voor jou alle Xbox One aanbiedingen op een rij gezet. Via de onderstaande tabel is het mogelijk om bij de verschillende webshops de goedkoopste Xbox One te vinden. De webshops die het vaakste een aanbieding of korting hebben voor de Xbox One zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Intertoys en MediaMarkt. Deze webshops zijn daarom ook in de onderstaande tabel vindbaar. Waarom zou je teveel betalen om je favoriete te spelen? Maak gebruik van één van de onderstaande Xbox One aanbiedingen. Ook zijn er regelmatig Xbox One controllers en Xbox One games in de aanbieding.

Speciale Xbox One aanbiedingen

De Xbox One wordt vaak geleverd met een leuke aanbiedingen. Naast een mooie korting komt het bijvoorbeeld ook voor dat je bij aankoop van de console gratis een spel of extra controller meegeleverd krijgt. Een gratis spel is altijd leuk, maar een extra controller is vooral handig als je ook met meerdere spelers wil spelen.

Cashback

Bij sommige webshops hebben ze als extra korting een cashback actie. Bij een cashback actie krijg je na aankoop van je console of andere product, geld terug als je bijvoorbeeld een contactformulier invult of je bonnetje opstuurt. Deze korting is achteraf en merk je dus niet direct bij het aankopen.

Over de Xbox One

De Xbox One werd oorspronkelijk in 2013 door Microsoft gelanceerd. De Xbox One was de langverwachte opvolger van de populaire Xbox 360 console. De voornamelijke concurrenten zijn de Playstation 4 en de Nintendo Switch. In vergelijking met zijn voorganger is de Xbox One zwaar verbeterd. Qua performance is de console er sterk op vooruit gegaan. Ook zijn nieuwe functies en mogelijkheden als Kinect en stemherkenning toegevoegd. Inmiddels zijn er twee vernieuwde Xbox One’s uitgebracht; de Xbox One S en de Xbox One X.

Eén van de aantrekkelijkste Xbox One mogelijkheden is de Backward Compatibility. Hiermee is het mogelijk om oude Xbox 360 spellen op de Xbox One te spelen. Hiervoor moeten Microsoft en de game ontwikkelaar de spellen wel Backward Compatibel maken. Populaire Xbox 360 games als Black Ops 2 zijn beschikbaar gemaakt voor de Xbox One. Er worden nog iedere maand nieuwe games aan de lijst toegevoegd. Scroll naar boven om de meest recente Xbox One aanbiedingen te bekijken.

Games with Gold is een andere aantrekkelijke Xbox One feature. Wanneer je een Xbox Gold abonnement hebt krijg je elke maand de mogelijkheid om 2-4 games gratis te spelen. Wanneer je een spel eenmaal hebt gedownload blijft het spel voor altijd gratis. Enige vereiste is dat je over een Xbox Gold abonnement beschikt, geen gekke feature dus.

Tot slot zijn de Xbox One Apps een mooie toevoeging. Zo zijn veelgebruikte diensten als Youtube, Netflix, Spotify en Uitzending Gemist al toegevoegd aan de app store. De Xbox One is met recht een echte media speler te noemen. Wil je een Xbox kopen en ben je op zoek naar een Xbox One aanbieding? Scroll dan naar boven en klik op één van de Xbox One aanbiedingen.

Xbox One VS Xbox One S

De specs van de Xbox One en de Xbox One S verschillen duidelijk van elkaar. Daarom hebben wij de specs van beide consoles in een handig overzicht gezet:

De Xbox One heeft de volgende specs:

Processor: CPU – 1,75GHz 8-core Jaguar

Processor: GPU – 1,31 TFLOPS, AMD Radeon graphics engine

Geheugen: DDR5 8 GB

Opslag: 500GB of 1 TB

Gewicht: 3,5 KG

De Xbox One S heeft de volgende specs:

Processor: CPU – 1,75GHz 8-core Jaguar

Processor: GPU – 1,4 TFLOPS, AMD Radeon graphics engine

Geheugen: DDR5 8 GB

Opslag: 500GB of 1 TB

Gewicht: 2,9 KG

Xbox One Bundels

Het is meestal voordeliger om een Xbox One in een bundel te kopen. Wanneer je een bundel koopt krijg je naast de console sowieso één spel en meestal een tweede controller. Een bundel is in alle gevallen goedkoper dan wanneer je alles los koopt. Meestal worden populaire games als Fifa, Forza, Call of Duty en GTA in bundels opgenomen. Hiermee wil Microsoft gamers lokken. Ben je op zoek naar een Xbox One aanbieding en overweeg je een bundel te kopen? Scroll dan naar boven voor de actuele Xbox One bundel aanbiedingen. Klik op één van de links en je krijgt de beste bundels in een overzicht te zien.

Product overzicht
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Microsoft
Product
Xbox One
Prijs
EUR 384