Playstation 4 Slim aanbieding

Ben jij op zoek naar een goede Playstation 4 Slim aanbieding? Dan ben je bij console-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk elke dag de bekendste webshops af naar de beste Playstation 4 Slim aanbiedingen. Is er ergens een mooie Playstation 4 Slim aanbieding? Dan zetten we de PS4 aanbieding in het onderstaande overzicht. Maak gebruik van een Playstation 4 Slim aanbieding en profiteer direct van korting. In het onderstaande overzicht zie je alle aanbiedingen.

Huidige PS4 Slim aanbiedingen:

Playstation 4 Slim aanbieding voor de echte gamers!

Playstation 4 Slim aanbieding

Ben je op zoek naar een Playstation 4 Slim aanbieding? Wij zetten ze speciaal voor jou op een rij. De aanbiedingen die vaak voorbij komen zijn normale kortingen op de prijs van de Playstation 4 Slim, maar ook de bundels zijn regelmatig in de aanbieding. Een bundel kan bestaan uit de console met daarbij een spel zoals FIFA18 of Watch Dogs 2. Maar het kan ook zo zijn dat er een extra Dual Shock Controller voor de Playstation 4 in de bundel verwerkt zit.

Welke andere playstations 4 zijn er allemaal nog meer in de aanbieding?

Naast de Playstation 4 Slim aanbieding zijn er ook aanbiedingen voor de andere playstation 4 versies. Zo heb je naast de Playstation 4 Slim namelijk ook de normale Playstation 4 en de Playstation 4 Pro. Tot slot zijn er ook regelmatig Playstation 4 controllers en Playstation 4 games in de aanbieding.

Toch op zoek naar een andere console aanbieding?

Geen zorgen, weet je nog niet helemaal zeker welke console je graag wilt kopen om op te gamen? Neem dan even een kijkje bij de Xbox One aanbiedingen of de Nintendo Switch aanbiedingen. Hier staat namelijk ook uitgelegd wat deze consoles nou echt uniek maakt en waarom ook de andere consoles een goede keuze kunnen zijn.

Wat krijg je allemaal bij het aanschaffen van een PS4 Slim

Bij aanschaf van deze console krijg je bij het uitpakken van de verpakking de volgende producten standaard meegeleverd. Allereerst de nieuwe Playstation console met daarbij een Dualshock 4 Controller V2. Ook krijg je een Sony Playstation Chat Headset om te communiceren met je mede spelers. Qua bekabeling krijg je een AC Power Adapter, HDMI kabel en USB-kabel. Tot slot zit er een handleiding in de doos. De HDMI kabel wordt gebruikt voor het koppelen van de console met de televisie. De HDMI kabel zorgt voor het overdragen van de beeld en geluidkwaliteit naar de TV. Je wilt immers scherp beeld hebben.

Playstation Plus

Als je alle verhaallijnen hebt uitgespeeld van de singleplayer missies, dan is het misschien wel tijd om je spel naar een hoger niveau te trekken. Kies voor Playstation Plus om van alle online opties van jouw games gebruik te maken. Met Playstation plus kun je gebruik maken van alle online mogelijkheden en kun je ook de instant game Collection van Sony bekijken. Ook krijg je exclusieve kortingen op het kopen van games en accessoires. Tot slot krijg je 1GB aan online opslagruimte op elk systeem om een back-up in je cloud te plaatsen van al je game avonturen. Nooit meer opnieuw beginnen als je spel of console crasht.

Heb jij de PS4 Slim al in huis?

Indien jij deze console al in huis hebt, en al wat speel ervaring hebt met deze Playstation, laat dan vooral even weten wat je er van vindt. Op deze manier kun je jouw mede gamers helpen bij hun zoektocht naar de console die het beste past bij diegene. Neem ook een kijkje op de andere console pagina’s om te zien hoe die beoordeeld worden. Zo ben je al weer een stap verder bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de console die het beste bij jou past.

Product overzicht
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Sony
Product
Playstation 4 Slim
Prijs
EUR 289