Playstation 4 controller aanbieding

Ben je op zoek naar een Playstation 4 controller aanbieding omdat jou eerste controller al overuren heeft gedraaid en daardoor versleten is? Of is het zo dat je samen met of juist tegen je vrienden wilt spelen? De Playstation 4 controllers zijn te gebruiken voor de Playstation 4, Playstation 4 Slim en playstation 4 Pro consoles.

Welke controller varianten zijn er allemaal?

Playstation 4 controller aanbieding

Controllers voor de Playstation 4 zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je zelf kiezen welke kleur de controller moet zijn, maar ook of deze draadloos of toch liever met kabeltje is. Het voordeel van een bekabelde controller is dat de batterij niet leeg gaat, maar het nadeel is dat je relatief dicht op de tv moet zitten om je game te kunnen spelen. De draadloze controllers zorgen er juist voor dat je in elke hoek en vrijwel elke afstand van je Playstation af kunt zitten of staan.

De kleuren die beschikbaar zijn
De echte Playstation Dualshock controllers zijn er in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies uit Jet Black, Magma Red, Wave Blue, Green Camouflage, Silver, Gold, Crystal, Red Crystal of Blue Crystal.

De prijs van een ps4 controller

Wanneer je een controller van Sony wilt, zul je zien dat de prijs al redelijk snel kan oplopen. Gelukkig zijn er ook goedkopere varianten en uiteraard ook duurdere varianten met extra opties. De prijs van controllers van andere merken beginnen vanaf €25 euro, maar kunnen oplopen tot wel €139 euro voor een enkele controller. De standaard controller van Sony is rond de €55 euro. Deze standaar controller voor de Sony Playstation 4 is de Dualshock 4 controller.

De wireless Dualshock 4 controllers

De draadloze Dualshock 4 controller van Sony heeft verschillende versies, namelijk de normale en de V2. Met de vernieuwde Dualshock 4 V2 controller ben je in staat om nog beter te gamen. De supergevoelige Six-axis-sensor en touchpad zorgen voor een totale nieuwe game ervaring. Ook kun je met een druk op de knop je video’s streamen en delen. Dit is de share-toets! De controllers liggen lekker in de hand en helpen jou met het optimaal gamen met het spel waarin jij uit wilt blinken!

Je draadloze controller gemakkelijk opladen?

Sony heeft een Dock ontwikkeld waar je twee controllers tegelijk in kunt opladen. Je zet je Dualshock controller in het apparaat en vervolgens laad de controller meteen op! Als je iedere keer naar het spelen de controllers in de adapter plaatst, zul je nooit zonder batterij zitten tijdens het spelen van je favoriete games!

Voor de kleine gamers

Voor de kleine gamers heeft Sony een Mini Wired Gamepad ontworpen. Deze kleinere controller is ontworpen voor de kleinere handen met als doel de zelfde speelervaring die je mag verwachten van de Playstation 4 consoles. Let op, deze controllers hebben niet dezelfde opties als de Dualshock controllers. Zo heeft de Mini Wired Gamepad geen lichtbar, Stereo headset jack, speaker, dual motors en motion sensor. Deze controller is ontworpen voor kinderen vanaf zes jaar oud.

Playstation afstandsbediening

Sony heeft ook speciaal voor de PS4 een afstandsbediening ontworpen. Navigeer door je favoriete Playstation applicaties en gebruik de Playstation als Blu-ray DVD speler. Kortom, je hoeft je bank niet meer af te komen om lekker te ontspannen.

Bekijk alle Playstation aanbiedingen: Playstation 5, Playstation 5 games, Playstation 5 controller, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 Pro, Playstation Classic, Playstation 4 Controller

Bekijk alle XBOX aanbiedingen: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox Series X en S controller, Xbox one, Xbox One S, Xbox One X, Xbox One Controller

Bekijk alle Nintendo aanbiedingen: Nintendo Switch, Nintendo Switch Oled, Nintendo Switch Lite, Nintendo Classic

Bekijk alle Console games aanbiedingen:   Playstation 5 games, Xbox Series X games, Xbox One games, Playstation 4 games, Nintendo Switch games

Bekijk Console aanbiedingen bij: Bol.com, Intertoys, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een console aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende console aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een console aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een console aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online console aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een console aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.