Playstation 4 aanbieding

Ben jij op zoek naar een goede Playstation 4 aanbieding? Dan ben je bij console-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk elke dag de bekendste webshops af naar de beste Playstation 4 aanbiedingen. Is er ergens een mooie Playstation 4 aanbieding? Dan zetten we de PS4 aanbieding in het onderstaande overzicht. Maak gebruik van een Playstation 4 aanbieding en profiteer direct van korting. In het onderstaande overzicht zie je alle aanbiedingen.

Huidige PS4 aanbiedingen:

Playstation 4 aanbieding, geniet van de best verkochte console!

Playstation 4 aanbiedingDe Playstation 4 is de meest verkochte console van dit moment. De Playstation 4, ook wel PS4 genoemd is in 2013 uitgekomen en super populair en zorgt voor een geweldige speel ervaring voor iedere fanatieke gamer. Wij van Console aanbiedingen hebben speciaal voor jou alle beste playstation 4 aanbiedingen van de beste aanbieders op een rij gezet. In de onderstaande tabel kun je naar je favoriete webshop gaan om de huidige playstation 4 aanbieding te bekijken. De webshops die staan weergeven zijn Bol.com, Coolblue, Intertoys en Media Markt. Waarom zou je teveel betalen als je ook een PS4 aanbieding kan gebruiken? Daarnaast zijn er ook regelmatig aanbiedingen voor PS4 controllers en PS4 games.

Speciale Playstation 4 aanbieding

Zo nu en dan komen de webshops met een speciale PS4 aanbieding waarbij je in plaats van een korting in de vorm van geld, een andere aanbieding krijgt. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je een gratis game bundel krijgt, of dat er een andere accessoire zoals een controller of headset wordt bijgeleverd. Vergeet trouwens sowieso niet om een kijkje te nemen bij de top 5 playstation games.

Over de Playstation 4

Inmiddels zijn er door Sony verschillende soorten Playstations 4 op de markt gebracht. De originele Playstation 4 was er enkel in een zwarte uitvoering met 500 GB of 1 TB opslagruimte. Inmiddels zijn de Playstation 4 Pro en de Playstation 4 Slim uitgebracht. Bij beide modellen zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. De Playstation 4 Pro beschikt over een harde schijf van 1TB, zo kan je al je favoriete games spelen zonder je zorgen te hoeven maken over een volle opslag. Daarnaast zijn er een aantal verbetering doorgevoerd waardoor het mogelijk is om in 4K kwaliteit te gamen. Hierdoor worden de nieuwste games nog mooier weergegeven. Maakt de kwaliteit van de games jou niet zoveel uit? Dan is de Playstation 4 Slim misschien de beste keus. Deze Playstation is een slag kleiner waardoor het apparaat een minder prominente rol in jouw kamer inneemt. Voor welke versie je ook kiest, de goedkoopste PS4 vind je op onze website. Scroll een stuk naar boven voor de laatste en beste PS4 aanbiedingen van dit moment. Je vindt er onder andere een Playstation 4 1TB aanbieding.

Playstation 4 specs

De specs van de Playstation 4 en de Playstation 4 Slim verschillen duidelijk van elkaar. Om eenvoudig te kunnen zien wat de verschillen zijn hebben wij de specs van beide consoles hieronder in een overzicht geplaatst.

De Playstation 4 en Playstation 4 Slim hebben de volgende specs:
Processor: CPU – x86-64 AMD Jaguar, 8 cores
Processor: GPU – 1,84 TFLOPS, AMD Radeon graphics engine
Geheugen: GDDR5 8 GB
Opslag: 500GB of 1 TB
Gewicht: 2,1 KG
De Playstation 4 Pro heeft de volgende specs:
Processor: CPU – x86-64 AMD Jaguar, 8 cores
Processor: GPU – 4,20 TFLOPS, AMD Radeon graphics engine
Geheugen: GDDR5 8 GB
Opslag: 1 TB
Gewicht: 3,3 KG

PS4 bundel aanbiedingen

PS4 bundel aanbiedingPlaystation aanbiedingen zijn er in vele verschillende soorten. De meest interessante zijn echter de PS4 bundel aanbiedingen. Bij dit soort aanbiedingen koop je in één keer een PS4 console, spel en in sommige gevallen een tweede controller. Meestal worden populaire games als Fifa, GTA en Gran Turismo in bundels opgenomen. Hiermee hoopt Sony nieuwe Playstation spelers te lokken. Het is dus altijd de moeite waard om de huidige PS4 bundel aanbiedingen te checken. Dit doe je eenvoudig door bovenaan deze pagina de meest recente Playstation aanbiedingen te controleren.

Naast de normale bundels voor de Playstation 4 is er ook regelmatig een playstation 4 pro bundel te vinden. Je krijgt dan de console met daarbij een game of extra controller. Ook voor de ps4 slim is er regelmatig een bundel aanbieding te vinden. Ben je op zoek naar een goede ps4 bundel, beslis dan eerst of je de normale, slim of pro console wil hebben en vervolgens  of je voor ps4 aanbieding met spel of juist voor de ps4 aanbieding met controller kiest. Tot slot kun je kiezen hoeveel opslagruimte je hebben wilt.

Direct profiteren van een mooie Playstation 4 aanbieding? Scroll dan een stuk naar boven en bekijk ons overzicht. Maak gebruik van een Playstation 4 aanbieding en profiteer direct van korting.