Nintendo Switch games aanbieding

Jij bent vast op zoek naar een Nintendo Switch Games aanbieding. Er zijn ontzettend veel spellen voor de Nintendo Switch uitgebracht. Verschillende games van Mario, Zelda en andere bekende Nintendo figuren zijn ontwikkeld om optimaal te kunnen genieten van nieuwe, maar ook bekende verhaallijnen! Kortom, Snel op zoek naar Mooie aanbiedingen voor de meest populaire en meest verkochte Nintendo Switch Games aanbieding, die het beste bij jou past!

De best verkochte games bij verschillende aanbieders!

De drie speelstijlen van de Nintendo Switch

Voor een nog betere beleving van de games, zijn er drie speelstijlen ontwikkeld voor de Nintendo Switch. Zo kun je de TV-stijl kiezen door je Nintendo Switch aan te sluiten op de TV. De tweede stijl is de tafelstijl. Plaats het scherm op de tafel en speel vanaf je stoel de multiplayer games die je wilt spelen. De laatste stijl is de welbekende handheldstijl. Je houdt de Nintendo Switch gewoon vast zoals je vroeger altijd een Gameboy vasthield.

Nintendo Switch multiplayer

Multiplayer games kunnen met maximaal 8 spelers gespeeld worden. Met elkaar of tegen elkaar, het is allemaal mogelijk. De systemen kunnen aan elkaar gekoppeld worden, maar het is ook mogelijk om je aan te melden voor de online multiplayer dienst van Nintendo.

Ben je naar zoek voor games voor een andere console?

Precies, je leest het goed. Ook voor de Xbox One en voor de Playstation 4 hebben wij een overzicht gemaakt met de beste Games aanbiedingen voor de desbetreffende console. Je wilt toch nooit teveel betalen voor een nieuwe game?

Hoeveel Nintendo Switch games zijn er op dit moment?

Op het moment van schrijven zijn er voor de Nintendo Switch console ongeveer 70 games uitgekomen. En dat worden er nog veel meer. Voor 2018 staan er sowieso al een stuk of tien nieuwe games op de planning. Games als Lost Sphear, Steep, Minecraft en Rocket League staan al met releasedatums beschikbaar.

Wat zijn de best verkochte games voor de Nintendo Switch?

Tot nu toe zijn de best verkochte Nintendo Switch games Super Mario Odyssey, Marko Kart 8, The legend of Zelda en Breath of the wild. Daarnaast zijn er nog veel meer bekende, maar ook onbekende games die als warme broodjes over de toonbank gaan.

Ben je al bekend met games als Splatoon 2, Rayman legend en Skyrim? Ook deze games hebben een gave gameplay en verzorgen je uren speelplezier. Welk spel ga jij als eerst spelen?

Extra items vrijspelen in je game

Sommige games hebben de mogelijkheid om extra items vrij te spelen. Dit kan met specifieke codes die worden vrijgegeven, maar bij sommige spellen is het ook mogelijk om voorwerpen te krijgen met Amiibo. Een Amiibo is een speciaal personage uit een specifiek spel dat je tegen je controller aan kunt houden om de voorwerpen vrij te spelen. Bij Zelda kun je bijvoorbeeld dagelijks een schatkist krijgen die alleen in de Nintendo Switch versie verkrijgbaar is. Met deze personages kun je dus handige spullen vrijspelen die je verder kunnen brengen in het spel dat je graag speelt. Het is ook mogelijk om in Skyrim items vrij te spelen uit het welbekende Zelda spel door gebruik te maken van een Amiibo.

Bekijk alle Playstation aanbiedingen: Playstation 5, Playstation 5 games, Playstation 5 controller, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 Pro, Playstation Classic, Playstation 4 Controller

Bekijk alle XBOX aanbiedingen: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox Series X en S controller, Xbox one, Xbox One S, Xbox One X, Xbox One Controller

Bekijk alle Nintendo aanbiedingen: Nintendo Switch, Nintendo Switch Oled, Nintendo Switch Lite, Nintendo Classic

Bekijk alle Console games aanbiedingen:   Playstation 5 games, Xbox Series X games, Xbox One games, Playstation 4 games, Nintendo Switch games

Bekijk Console aanbiedingen bij: Bol.com, Intertoys, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een console aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende console aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een console aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een console aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online console aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een console aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.