Nintendo Switch controller aanbieding

Nintendo Switch controller aanbieding met hoge korting

Nintendo Switch controller aanbiedingIs je Nintendo Switch controller kapot, of wil je met vrienden die bij jou thuis komen samen een spel spelen? Dan is een Nintendo Switch controller aanbieding altijd handig! Zo betaal je nooit te veel voor je nieuwe controller. Er zijn verschillende controllers voor de Nintendo Switch. Zo heb je de Joy-con controllers, Joy-con stuur, Pro controllers en speciale arcade controllers. Kortom, welk spel ga je spelen en wat heeft je voorkeur qua controller? De keuze is reuze.

Nintendo Pro Controller

Voor de echte gamers is de Nintendo Pro Controller een echte aanrader. Deze controller heeft wat weg van een Xbox controller en is zowel draadloos als bekabeld verkrijgbaar. Met deze controller kun je ieder spel serieus spelen met optimale controle.

Joy-con controller

De Joy-con controllers zijn de bekende Switch controllers en verkrijgbaar in de standaardkleuren, maar ook is het mogelijk om afwijkende kleuren te kiezen. Het zijn twee losse controllers die je links en rechts van je scherm kunt vast maken. Ook kun je ze aan elkaar bevestigen zodat je een kleinere controller hebt.

Joy-con stuur

Deze stuurtjes zijn speciaal ontworpen om de officiële Nintendo Switch controllers in vast te maken. Ideaal voor een potje Mario kart of ander racespel op je Nintendo Switch.

Arcade controller

Producent Hori heeft een Real Arcade ontwikkeld die je aan je Nintendo Switch kunt koppelen. Ouderwets spelletjes spelen zoals je dat vroeger voor de arcade kast deed. Met een knuppel en 9 knoppen, kun je van door je spel heen lopen. Nostalgie met spellen van deze tijd!

En wat kost een nieuwe Nintendo controller eigenlijk?

De prijzen lopen op vanaf €16 euro voor het stuur tot €149 voor de arcade controller. De normale Nintendo Switch controllers kosten ongeveer €75 euro. Deze kosten zijn afhankelijk van de kleur. Het is ook mogelijk om alleen links of alleen rechts te kopen. Wanneer je ze los koopt, kosten ze €50 per stuk.

Hoe haal je de controllers los van je scherm?

Je kunt de controllers aan de zijkant van je scherm heel gemakkelijk van het scherm afschuiven. Dit doe je door voorzichtig naar boven te schuiven. Je kunt de controllers vervolgens weer op de controller houder of in een andere accessoire schuiven. Hierdoor kun je op heel veel manieren gemakkelijk spelen met je console.

Specificaties van de Nintendo Switch-pro-controller

Aan de voorkant van de controller zit een opnameknop waarmee je tijdens het spelen screenshots kunt maken en zelfs video’s op kunt nemen. Ook zit er een home-knop waarmee je het spel op pauze kunt zetten. de home-knop geeft licht als je een bericht ontvangt. Verder heb je de L-knop en R-knop wat staat voor links en rechts. De min- en plusknop zitten midden boven aan de voorkant van de controller. Je hebt een linker en rechter stick en die kunnen gebruikt worden als knop door ze in te drukken. Zoals bij de meeste controllers is er een A, B, X, Y knop voor het spelen van de spellen. Tot slot zit er aan de voorkant een NFC-aanraakpunt om amiibo’s mee te scannen.

Aan de achterkant van de Pro-controller zitten nog zes knoppen,, namelijk de USB poort, Sync knop, ZR-knop, ZL-Knop, het oplaalampje en de spelerslampjes. Kortom, dat wordt nog even goed oefenen voordat je alle knopjes onder de knie hebt.

Product overzicht
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Nintendo
Product
Switch controller
Prijs
EUR 75