Nintendo Classic aanbieding | Korting op Nintendo

Wie van ons is er niet opgegroeid met een console van Nintendo? In vergelijking met de Xbox en de Playstation hebben de consoles van Nintendo misschien niet de meest gelikte graphics, maar daartegenover staat dat spellen van Nintendo altijd inventief zijn en vol gameplay zitten die altijd een lach op je gezicht toveren. Heb je zin in een trip down memory lane, een ouderwets avondje vol nostalgie? Dan is de Nintendo Classic Mini NES iets voor jou! Hieronder kun je meer lezen over deze vernieuwde uitgave van deze klassieker onder de consoles.

Wat is de Nintendo Classic precies?

Deze nieuwe versie van het oude Nintendo Entertainment System is een compactere versie van de vertrouwde NES. Deze miniatuur uitvoering is met één hand op te tillen, wat het een console maakt die weinig ruimte inneemt en eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast is het design, op het compactere formaat na, precies hetzelfde als de originele versie. De typerende grijze tinten, twee ingangen voor controllers en de disk tray… ze zitten op dezelfde plek zoals je je herinnert. En met een opslagruimte van 1 GB kun je al de oude spellen opslaan op de harde schijf.

Welke spellen kan ik spelen op de Nintendo Classic?

Wat de NES zo’n klassieker maakte, waren de games die stuk voor stuk classics zijn geworden. Deze spellen revolutioneerden hoe we tegen games aankeken, dankzij deze spellen is gamen zo populair geworden onder jong en oud. Op de Nintendo Classic Mini NES staan standaard 30 spellen geïnstalleerd, hieronder een greep uit de klassiekers die je op deze console kunt spelen:

• Super Mario Bros: de klassieke platformer, het spel waar alles mee begon. Dankzij deze besnorde loodgieter kon Nintendo uitgroeien tot een begrip op het gebied van gaming. Uren speelplezier zul je (her)beleven dankzij de vele verschillende werelden die je uit kunt spelen.
• Pac-man: is er een spel meer synoniem met games dan dit spel? Nog steeds blijft het verslavend om te zien tot welk level je dit keer kunt geraken.
• The Legend of Zelda: het spel waar het allemaal mee begon. Herontdek deze klassieke RPG.
• Metroid: het bekende avonturenspel met Samus Aran in de hoofdrol. Een sci-fi classic.
• Donkey Kong: probeer Mario te raken met één van je tonnen.

Deze en vele andere favorieten kun je weer herbeleven op de Nintendo Classic Mini NES. Ervaar je lievelingsspellen opnieuw, of ontdek de spellen waar je nog niet aan toegekomen was tot nu toe.

Wat zit er bij de Nintendo Classic inbegrepen?

In het pakket vind je:

• Het console, de Nintendo Classic Mini NES, waar 30 spellen bij zitten inbegrepen.
• Een HDMI-kabel om de console aan te sluiten op de televisie.
• Een USB-kabel welke je als voeding kan gebruiken door deze op netstroom aan te sluiten.
• Eén controller (twee controllers zijn aan te sluiten op de console).

Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om weer te genieten van alle klassiekers van Nintendo. Daarom is nu het moment om gebruik te maken van een mooie Nintendo Classic aanbieding.