Console aanbiedingen bij Intertoys

Intertoys is de bekendste winkel als het aankomt op speelgoed en consoles als de Xbox One en Playstation 4. Zo nu en dan heeft Intertoys dan ook leuke aanbiedingen op het gebied van games en consoles. De aanbiedingen van Intertoys vind je vanzelfsprekend op onze website. In het onderstaande tabel vind je de goedkoopste deals van dit moment. Naast Intertoys, verzamelen wij ook aanbiedingen van webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Playstation 4:

  1. De goedkoopste Playstation 4 consoles en bundels bij Intertoys
  2. De goedkoopste Playstation 4 controllers bij Intertoys
  3. De goedkoopste Playstation 4 games bij Intertoys

Xbox One:

  1. De goedkoopste Xbox One consoles en bundels bij Intertoys
  2. De goedkoopste Xbox One controllers bij Intertoys
  3. De goedkoopste Xbox One games bij Intertoys

Nintendo Switch:

  1. De goedkoopste Nintendo Switch consoles en bundels bij Intertoys
  2. De goedkoopste Nintendo Switch controllers bij Intertoys
  3. De goedkoopste Nintendo Switch games bij Intertoys

Altijd korting op consoles bij Intertoys

Consoles zijn er in vele versies en van vele merken. Intertoys heeft gelukkig een ruim assortiment van merken en versies. Hierdoor heeft Intertoys een compleet aanbod aan consoles. Ook bij Intertoys ben je verzekerd van een snelle levering. Vandaag besteld is uiterlijk morgen in huis. Naast de console aanbiedingen geeft Intertoys vaak korting op games en accessoires.

Extra korting bovenop de console aanbiedingen bij Intertoys

In sommige gevallen is het mogelijk om extra korting op jouw aankoop te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld met een cash-back actie. Wanneer er een cash-back actie is, krijg je na aankoop een bepaald bedrag of percentage van de aanschafwaarde terug. Helaas komen deze acties tegenwoordig niet meer zo vaak voor.

Garantie bij Intertoys

Hoewel Intertoys er alles aan doet om er voor te zorgen dat de artikelen, die jij koopt, in goede staat worden ontvangen, kan het voorkomen dat er een keer een defect product tussen zit. In dit geval zou het dus gaan om de nieuwe console die jij hebt gekocht bij Intertoys. Bij Intertoys kan de garantie uit drie dingen bestaan. De eerste optie is om het product om te ruilen voor precies het zelfde product. De tweede optie is om het kapotte onderdeel te laten vervangen en gratis toe te laten sturen. En de derde optie is om het artikel gratis te repareren. Indien je gebruik wilt maken van een van de bovengenoemde opties is het belangrijk dat je een geldig aankoopbewijs kunt tonen. Ook moet het artikel nog niet zijn gebruikt of verder zijn uitgepakt dan nodig is. Tot slot wordt er gevraagd om het artikel zo spoedig mogelijk op te sturen wanneer er iets defect is.

Gaat je console tijdens het spelen kapot? Dan is er nog geen man over boord. Er zit standaard 30 dagen garantie op de aankopen en daarnaast zit er op elektronisch speelgoed altijd fabrieksgarantie.

Enkele uitzonderingen van garantie

Wat natuurlijk meer dan normaal is, is dat er verschillende uitzonderingen zijn waardoor er wellicht geen garantie is. Dit kan zijn omdat het product is versleten door normaal gebruik. Je console kan kapot gaan na enkele jaren veel speelplezier. Wanneer je console valschade, stootschade of waterschade heeft, krijg je ook geen garantie. En tot slot als je het artikel hebt gebruikt op een manier waarop dat niet bedoeld is.