Console aanbiedingen bij Coolblue

Console aanbiedingen bij CoolblueCoolblue is de snelst groeiende webwinkel van Nederland, daar horen uiteraard scherpe console aanbiedingen bij. Coolblue heeft dan ook regelmatig leuke aanbiedingen voor onder andere de Xbox One, Xbox One S, Xbox one X en de Playstation 4, Playstation 4 Slim en Playstation 4 Pro. Via de onderstaande links kom je direct op de beste aanbiedingen bij Coolblue uit. Naast Coolblue houden we ook de prijzen van andere webshops bij, dit zijn; Bol.com, Intertoys en MediaMarkt.

Playstation 4:

 1. De goedkoopste Playstation 4 consoles en bundels bij Coolblue
 2. De goedkoopste Playstation 4 controllers bij Coolblue
 3. De goedkoopste Playstation 4 games bij Coolblue
 4. De goedkoopste Playstation 4 headsets bij Coolblue
 5. De goedkoopste Playstation 4 racesturen bij Coolblue

Xbox One:

 1. De goedkoopste Xbox One consoles en bundels bij Coolblue
 2. De goedkoopste Xbox One controllers bij Coolblue
 3. De goedkoopste Xbox One games bij Coolblue
 4. De goedkoopste Xbox One headsets bij Coolblue
 5. De goedkoopste Xbox One racesturen bij Coolblue

Nintendo Switch:

 1. De goedkoopste Nintendo Switch consoles en bundels bij Coolblue
 2. De goedkoopste Nintendo Switch controllers bij Coolblue
 3. De goedkoopste Nintendo Switch games bij Coolblue

Altijd korting op consoles bij Coolblue

Coolblue hanteert een vaste lage prijs voor consoles. Daarnaast ben je bij Coolblue altijd verzekerd van een snelle levering en goede service. Vandaag besteld is later op de dag of morgen in huis. Gaat het toch onverwacht mis met de levering? De helpdesk van Coolblue is goed bereikbaar en erg behulpzaam. Service met een glimlach noemen ze dat.

Extra korting bij Coolblue

In sommige gevallen is het mogelijk om extra korting te krijgen bij het aanschaffen van een nieuwe console via Coolblue. Sony en Microsoft houden heel af en toe cash-back acties waarmee je een bepaald bedrag of percentage over de aanschafprijs terug krijgt. Deze acties komen tegenwoordig helaas niet meer zo vaak voor. Coolblue maakt helaas geen gebruik van kortingscodes, daarentegen maken ze gebruik van aanbiedingen. Houd deze pagina dus in de gaten als je van plan bent om een console aan te schaffen. Tot slot is het mogelijk om bij Coolblue met een cadeaukaart te betalen. Heb je een kaart van Coolblue en wil je een console aanschaffen? Dan is dit wellicht de kans om die kaart te verzilveren.

Bundel aanbieding bij Coolblue

Naast de normale kortingen en aanbiedingen bij Coolblue, zijn er ook verschillende bundel aanbiedingen te vinden. Deze bundels bestaan vaak uit de console in combinatie met een game, controller of andere accessoire. Hier zit dan extra korting op. De bundels kun je bekijken door op alle bundel aanbiedingen te klikken rechts boven in de zijkant van deze pagina.

De garantie op je console bij Coolblue

Ook op de Console aanbiedingen bij Coolblue zit garantie. Coolblue geeft naast fabrieksgarantie altijd 2 jaar garantie op alle producten die zij verkopen. Is er een product defect, dan wordt er gezocht naar een oplossing. In de meeste gevallen duurt een reparatie bij Coolblue niet langer dan twee weken. Is dit wel het geval, dan wordt je daarover ingelicht. Heb je vragen over de garantie, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice van Coolblue, want zij doen alles voor een lach. Daarnaast kun je tegenwoordig ook gewoon langs in een van de vijf fysieke winkels van Coolblue!