Console aanbiedingen bij Bol.com

Console aanbiedingen bij Bol.comAls grootste webwinkel van Nederland heeft Bol.com regelmatig consoles, accessoires en games in de aanbieding. De kortingen bij console aanbiedingen kunnen bij Bol.com leuk oplopen. Via de onderstaande links kom je direct uit bij de goedkoopste producten van Bol.com. Wil je shoppen bij andere webwinkels? Ook van MediaMarkt, Coolblue en Intertoys houden wij de laagste prijzen bij. De eerder genoemde winkels hebben vaak de Playstation 4, Playstation 4 Slim en Playstation 4 Pro van Sony in de aanbieding. Van Microsoft zijn de Xbox One, Xbox One S en Xbox One X vaak met korting te krijgen.

Playstation 4:

 1. De goedkoopste Playstation 4 consoles en bundels bij Bol.com
 2. De goedkoopste Playstation 4 controllers bij Bol.com
 3. De goedkoopste Playstation 4 games bij Bol.com
 4. De goedkoopste Playstation 4 headsets bij Bol.com
 5. De goedkoopste Playstation 4 racesturen bij Bol.com

Xbox One:

 1. De goedkoopste Xbox One consoles en bundels bij Bol.com
 2. De goedkoopste Xbox One controllers bij Bol.com
 3. De goedkoopste Xbox One games bij Bol.com
 4. De goedkoopste Xbox One headsets bij Bol.com
 5. De goedkoopste Xbox One racesturen bij Bol.com

Nintendo Switch:

 1. De goedkoopste Nintendo Switch consoles en bundels bij Bol.com
 2. De goedkoopste Nintendo Switch controllers bij Bol.com
 3. De goedkoopste Nintendo Switch games bij Bol.com
 4. De goedkoopste Nintendo Switch opbergtassen bij Bol.com

Altijd console aanbiedingen bij Bol.com

Bol.com is één van de bekendste webshops als het aankomt op consoles. Dat komt doordat Bol.com altijd scherp geprijsd is op het gebied van consoles en games. Daarnaast heeft Bol een groot assortiment en worden de bestelde artikelen dezelfde of volgende dag geleverd. Naast de spelcomputers en games heeft Bol ook een ruim aanbod aan accessoires. Denk aan controllers, kabels, sturen en headsets. Bij Bol.com ben je verzekerd van een goede prijs en service.

Extra korting bovenop de console aanbiedingen bij Bol.com

Naast de vaste lage prijs van bijvoorbeeld de Xbox One en de Playstation 4 is het mogelijk om extra korting te scoren bij Bol. Zo nu en dan zijn er cashback acties waarbij het mogelijk is om aankoop een bepaald percentage van het bedrag terug te vragen. Ook krijg je soms na aanschaf een kortingscode waarmee je korting krijgt op je volgende aankoop. Ook kan je gebruik maken van cadeaubonnen en kortingscodes. Leuk bij Bol; op je verjaardag voegen ze automatisch een kortingscode aan je account toe.

Garantie bij Bol.com

Koop je je nieuwe game console bij Bol.com? Voor alle artikelen die bij Bol.com worden gekocht geldt de wettelijke garantie. Op je nieuwe console heb je daarom gewoon garantie. De console die je koopt moet in goede staat verkeren en wanneer er normaal met de Xbox, Playstation of Switch wordt omgegaan, het naar behoren hoort te functioneren. Het kan zijn dat bij een defect apparaat, je of een terugbetaling van je aankoopbedrag krijgt, of dat er een reparatie wordt uitgevoerd door Bol.com. Het kan ook zijn dat er nog een fabrieksgarantie geldt naast de wettelijke garantie die hierboven genoemd is. Indien je bij een externe verkoper hebt gekocht via Bol.com, dan geeft Bol.com geen garantie. In dit geval dien je zelf contact op te nemen met de externe verkoper. Je factuur dient als garantiebewijs. De digitale factuur is altijd terug te vinden in je Bol.com account.

Bekijk alle Playstation aanbiedingen: Playstation 5, Playstation 5 games, Playstation 5 controller, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 Pro, Playstation Classic, Playstation 4 Controller

Bekijk alle XBOX aanbiedingen: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox Series X en S controller, Xbox one, Xbox One S, Xbox One X, Xbox One Controller

Bekijk alle Nintendo aanbiedingen: Nintendo Switch, Nintendo Switch Oled, Nintendo Switch Lite, Nintendo Classic

Bekijk alle Console games aanbiedingen:   Playstation 5 games, Xbox Series X games, Xbox One games, Playstation 4 games, Nintendo Switch games

Bekijk Console aanbiedingen bij: Bol.com, Intertoys, Coolblue, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een console aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende console aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Dyson.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een console aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een console aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online console aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een console aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.