Black Friday Xbox One

Een Xbox One aanschaffen voor jezelf of een ander? Black Friday 2022 is het perfecte moment om dit te doen. Tijdens Black Friday gelden het hele weekend van 27 november hoge kortingen op allerlei producten, waaronder de Xbox One. Ook op andere modellen van deze console gelden aantrekkelijke aanbiedingen. Hiermee kun je veel geld besparen op je aankoop! Met een goede aanbieding kun je wel tientallen euro’s besparen op je Xbox One. Hier vind je niet alleen meer informatie over de Xbox One Black Friday 2022 aanbiedingen, maar ook over waar je ze tijdens dit weekend kunt vinden.

We verwachten Black Friday aanbiedingen van:

Gaming aanbiedingen bij Coolblue (Tip)
Gaming aanbiedingen bij Bol.com
Gaming aanbiedingen bij MediaMarkt
Gaming aanbiedingen bij Intertoys

Xbox One Black Friday 2022 aanbiedingen:

Xbox One X Black Friday

De Xbox One X is een van de modellen die te koop zijn. Dit is een uitbreiding op de originele Xbox One en kent flink wat verbeteringen. Hiermee kun je jouw game-ervaring nog meer uitbreiden. Een Xbox One X Black Friday aanbieding betekent de ultieme game-ervaring zonder dat je daar onnodig meer voor betaalt. Je kunt optimaal profiteren van de lage prijzen tijdens het laatste weekend van november.

Wat zijn de verbeteringen van Xbox One X? In de eerste plaats game je in 4K waardoor het beeld nog beter en scherper is. Daarnaast is ook de processor sneller en kun je dus vloeiender gamen. Het verbeterde en uitgebreide geheugen zorgt ervoor dat je nog meer kunt ontdekken. Tot slot zijn ook de graphics beter. De Xbox One X console is om veel redenen een goede opvolger van de Xbox One.

Xbox One S Black Friday

Xbox One Black Friday 2020Een andere optie is de aanschaf van een Xbox One S Black Friday aanbieding. Deze console trekt vooral de aandacht door het strakke design. Deze compacte box is de kleinste ooit, maar heeft wel tal van goede verbeteringen en uitgebreide mogelijkheden. Zo kun je met de Xbox One S content streamen van onder andere Netflix. Daarnaast zorgt de High Dynamic Range voor heldere kleuren en goede graphics in games. Het enige verschil met de Xbox One X is dat de Xbox One S niet geschikt is voor gamen in 4K. Een voordeel van de One S is wel dat deze compacte console veel minder ruimte inneemt.

Een compleet pakket met Black Friday

Een groot voordeel is dat je vaak complete pakketten kunt aanschaffen van een console als Xbox One. Dit betekent dat je niet alleen de console zelf aanschaft, maar ook andere extra’s, zoals een controller, een tweede extra controller, een of meerdere games of een speciale editie van de Xbox One. Een compleet pakket dat in de aanbieding is; veel goedkoper wordt het niet. Een Xbox One Black Friday 2022 aanbieding bespaart je veel geld, maar ook tijd. Je hoeft alle producten niet apart aan te schaffen maar je regelt alles in één keer.

Een Xbox One console kopen tijdens Black Friday 2022

Waar koop je een Xbox One X Black Friday aanbieding of een van de andere modellen van Xbox? Bijna ieder jaar doen de grote namen in elektronica mee aan Black Friday. Denk hierbij niet alleen aan MediaMarkt, maar ook aan Bol.com en Coolblue. Deze drie winkels verkopen de Xbox One console en zullen ook met Black Friday scherpe kortingen aanbieden. Daar kun jij volop van profiteren. Je hoeft hiervoor niet naar de winkel, want ook online kun je deze aanbiedingen vinden. Reken snel af en wacht op de levering van je nieuwste aanwinst.

Zoek je nog een Kerstcadeau voor je broertje of wil je je jouw zoon verrassen met een groots cadeau voor zijn verjaardag? Tijdens Black Friday 2022 kun je alvast je slag slaan en koop je een Xbox One met heel veel korting. Ook als je jezelf iets cadeau wilt doen is de aanschaf van deze console een absolute aanrader!