Black Friday Nintendo Switch

Ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag? Tijdens Black Friday 2022 kun je jouw slag alvast slaan en profiteer je van de beste aanbiedingen. Het hele weekend vind je hoge kortingen bij tal van (web)winkels. Ook wanneer je een Nintendo Switch Black Friday 2022 aanbieding wilt vinden kun je bij een van de vele winkels terecht. Het grote voordeel van Black Friday is dat je tijdens dit weekend nooit onnodig teveel betaalt. Ook een Nintendo Switch is dit weekend in november een stuk aantrekkelijker geprijsd. Als je erover nadenkt om deze console aan te schaffen is Black Friday de ideale gelegenheid.

We verwachten Black Friday aanbiedingen van:

Gaming aanbiedingen bij Coolblue (Tip)
Gaming aanbiedingen bij Bol.com
Gaming aanbiedingen bij MediaMarkt
Gaming aanbiedingen bij Intertoys

Console Black Friday 2022 aanbiedingen:

Nintendo Switch Black Friday

Nintendo Switch Black Friday 2020De Nintendo Switch is een een leuke aanwinst voor het gezin. Hiermee kun je met elkaar allerlei spellen spelen. Met Black Friday kun je een Nintendo Switch heel goedkoop aanschaffen. Wanneer je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst is dit een ideale optie. De kortingen kunnen hoog oplopen: bij winkels als Coolblue, Bol.com en MediaMarkt kun je terecht voor de beste aanbiedingen. Het grote voordeel van Black Friday is dat je altijd wel een goede deal vinden waar jij van profiteert. De kortingen kunnen tijdens Black Friday 2022 oplopen tot 50% of meer! Ook een Nintendo Switch kan zomaar een heel stuk goedkoper zijn.

Waarom is de Nintendo Switch een must-have?

Een Nintendo Switch kopen tijdens Black Friday 2022, waarom zou je dat doen? Daar zijn een aantal redenen voor. Zo is Nintendo Switch in de eerste plaats enorm veelzijdig en kun je het overal spelen. Je kunt de console verbinden met de tv, zodat je op een groot scherm kunt spelen. Daarnaast kun je de standaard van de console uitklappen waardoor je deze ook op een tafel kunt plaatsen om hier te spelen. Tot slot kun je met de twee controllers de Nintendo Switch overal mee naartoe nemen.

De twee controllers kun je samen en apart gebruiken. Ze zijn te gebruiken als traditionele controllers, maar iedere controller vormt op zichzelf ook een controller. Heb je al een Nintendo systeem in huis? Meerdere Nintendo Switch systemen kun je draadloos met elkaar verbinden om zo met elkaar te spelen. Je kunt allerlei leuke games spelen met de Nintendo Switch, waaronder Mario Kart en Pokémon. Een andere optie is de aanschaf van Nintendo Switch Lite, een beter betaalbare versie van Nintendo Switch.

Accessoires en bundels Nintendo Switch Black Friday

Voor allerlei Nintendo accessoires kun je tijdens Black Friday ook terecht bij tal van winkels. Zo kun je losse controllers kopen, maar ook nieuwe Nintendo Switch Lite consoles in verschillende kleuren, waaronder geel, turquoise en grijs. Verder zijn er ook tal van leuke bundels te koop; waarmee je niet alleen de Nintendo Switch zelf, maar ook leuke spellen in een keer in je bezit hebt. Tijdens Black Friday is de kans groot dat je een complete bundel voor veel minder kunt aanschaffen!

Meer over Black Friday

Black Friday is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Nederland. Black Friday duurt een heel weekend en begint op vrijdag 27 november 2022. Het hele weekend vind je tal van aantrekkelijke aanbiedingen bij heel veel winkels. Vooral grote elektronicaketens zoals Coolblue en MediaMarkt hebben veel hoge kortingen. Wanneer je een Nintendo Switch wilt aanschaffen is Black Friday het ideale moment. Tijdens dit weekend lopen de kortingen hoog op en kun je zomaar tientallen euro’s besparen op je aankoop. De exacte aanbiedingen worden tijdig bekend gemaakt. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor een goedkope Nintendo Switch Black Friday 2022 aanbieding.