Black Friday Fifa 21

FIFA 22: wie wil het niet hebben? Dit immer populaire spel is een echte aanwinst voor iedereen met een Playstation 4 of Xbox One. Met iedere console kun je dit actieve spel spelen, niet alleen offline, maar ook online met je vrienden. In september is de nieuwste FIFA uitgekomen en dat betekent dat iedereen weer in de rij staat voor dit ideale sinterklaas- en Kerstcadeau. Met Black Friday 2022 om de hoek is het een ideaal cadeau dat je ook nog eens met korting kunt aanschaffen! Tijdens het laatste weekend van november kun je weer profiteren van heel veel mooie aanbiedingen, ook op spellen als FIFA 22.

We verwachten Black Friday aanbiedingen van:

Gaming aanbiedingen bij Coolblue (Tip)
Gaming aanbiedingen bij Bol.com
Gaming aanbiedingen bij MediaMarkt
Gaming aanbiedingen bij Intertoys

Games Black Friday 2022 aanbiedingen:

FIFA 22 PS4 Black Friday

Een FIFA 22 PS4 Black Friday aanbieding is zo goed als een zekerheidje. Dit populaire spel is zoals ieder jaar met korting verkrijgbaar. Dit betekent dat je veel geld bespaart op de aanschaf van je nieuwste spel. Je kunt een ander verrassen met dit leuke cadeau, maar je kunt jezelf ook verwennen met FIFA 22. Het is op verschillende consoles mogelijk om FIFA 21 te spelen, waaronder de Playstation 4. Hiermee wordt het voor jou als PS4 gebruiker mogelijk om dit populaire spel te spelen op je favoriete console.

De FIFA 22 voor je PS4 is verkrijgbaar bij verschillende winkels. Vooral online is het aanbod ruim. Zo kun je bij winkels als Bol.com en Gamemania, maar ook bij Intertoys en MediaMarkt terecht voor de aanschaf van je nieuwe game. Tijdens Black Friday ontdek je de mogelijkheden en aanbiedingen op dit spel. Je kunt ook kiezen voor een complete aanbieding van een nieuwe Playstation 4 waar FIFA 22 gratis bij zit. Je hebt volop mogelijkheden!

FIFA 22 Xbox One Black Friday

Fifa 21 Black Friday 2020Ook wanneer je in het bezit bent van een Xbox One kun je de nieuwste FIFA 22 aanschaffen. In verschillende winkels vind je FIFA 22 voor jouw Xbox One en dat betekent dat je tijdens Black Friday veel kans hebt om het spel met korting aan te schaffen. De FIFA 22 voor Xbox is te herkennen aan het groene Xbox Label op het spel. Een FIFA 22 Xbox One Black Friday aanbieding vinden? Houdt dan de website goed in de gaten. Zo ben je altijd op de hoogte van de naderende acties tijdens Black Friday.

Bij winkels als Intertoys en MediaMarkt kun je terecht voor de nieuwste FIFA 22 voor Xbox. Ook online is het aanbod ruim bij webwinkels als Bol.com en Coolblue. Tijdens Black Friday kun je hier zien of je het spel met korting kunt aanschaffen.

Meer over FIFA 22

Ieder jaar komt er een nieuwe FIFA uit en ook in 2022 ligt FIFA 22 weer in de schappen. Dit spel is ongekend populair en dat komt niet alleen door de scherpe graphics, maar ook door de vele mogelijkheden. Zo kun je onder andere online wedstrijden spelen, een eigen Ultimate Team samenstellen, maar ook wedstrijden spelen op unieke locaties, zoals in Tokio, een kooi in Londen of een tunnel in Amsterdam. Je kunt niet alleen met je favoriete teams spelen, maar ook zelf een goed team samenstellen met de grootste spelers ter wereld. De levensechte graphics maken FIFA 22 tot een uniek spel en zorgen voor een unieke game-ervaring.

Kies voor een compleet pakket

Tijdens Black Friday kun je kiezen voor een losse game, maar er zijn ook mooie aanbiedingen in combinatie met een complete Playstation 4 of Xbox One, maar ook met de nieuwste versies van deze consoles. Dankzij de aantrekkelijke aanbiedingen wordt het wel heel aangenaam om een Playstation of Xbox met FIFA 22 aan te schaffen. Ontdek je mogelijkheden tijdens Black Friday 2022!